Разбирано наистина по съдържание така - като нещо ново. Това

...
Разбирано наистина по съдържание така - като нещо ново. Това
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Хората търсят в политиката нещо ново, както си търсят нова любовница

" Разбирано в действителност по наличие по този начин - като нещо ново. Това е както хората си търсят нови любовници, единствено и единствено да са нови, без значение на какви условия за външен тип и качества дават отговор. В такива случаи разочарованията са неизбежни ".

Дончева изрече догадка, че Политическа партия ги чака това, което се случи с Има Такъв Народ от появяването им в политиката до момента: " За да наваксаш доста бързо това, което не можеш, не знаеш и нямаш, би трябвало първо да си обзет от убеждението, че си надарен човек, само че би трябвало доста да наваксаш, а това става с цената на доста труд и старания. Не виждам в Политическа партия схващане, че би трябвало да наваксват доста, в противен случай - там има разбиране, че светът стартира от тях и всевъзможни хора от преди тях единствено им навяват безрадостни мисли и е по-добре да се отстранят, с цел да не им пречат ".

По думите на Татяна Дончева тъкмо в изтеклия в медиите запис от съвещанието на ПГ на Демократична България не се вижда никакво съображение Има Такъв Народ да напусне договарянията за сформиране на ново държавно управление:

" Основания има в разправиите с Министерство на регионалното развитие, тъй като решаването на въпросите за заплащането на пътищарите и за отделянето на нужните пари за общините и за метода, по който това би трябвало да се разпределя, ми се коства, че в причините на Има Такъв Народ има съществено съображение.... Между редовете на записа може да се разбере, че Демократична България нямат грам доверие в Има Такъв Народ.... Достойнство в политиката е да отчиташ всички отрицателни условия, които могат да се случат, а не да си непрестанно сюрпризиран ".

" Може да се упорства за кандидатура, за която първата партия в обединението държи тя да бъде началник на тази институция. само че когато става дума за тежки разногласия по едно ръководство, което би трябвало да продължи или - не, прекомерното сграбчване в персоналните назначения нормално завършва договарянията ", разяснява Дончева по отношение на настояването на Политическа партия Бойко Рашков да оглави променената КПКОНПИ.

Според лидерката на " Движение 21 " кабинетът на Кирил Петков е оставил " няколко доста остри въпроса, които единствено ще се изострят " и би трябвало да намерят решение:

" Цените, горивата, връзките с източниците на газ, цените на тока. Тези въпроси би трябвало да бъдат решавани много експертно ".

Тя приканва президентът Румен Радев съществено да намерения кои ще са министрите в тези ресори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР