Разбира се, нашето благополучие до голяма степен зависи от нашия

...
Разбира се, нашето благополучие до голяма степен зависи от нашия
Коментари Харесай

Навици, които „отблъскват“ парите от вас

Разбира се, нашето благоденствие значително зависи от нашия метод към работата и способността да управляваме насъбраното, само че езотериците са сигурни, че постоянно сами блокираме паричната сила, без да го виждаме.

Събрахме най-лошите привички, които ви пречат да забогатеете. И да, имате най-малко един.
 Взимате нещата на приятелите си
Често се случва незабавно да имате потребност от нещо за събитие, само че нямате време да си го купите и по тази причина най-хубавият ви другар идва на помощ. Няма нищо неприятно в това. Проблемът поражда, в случай че взимате непрекъснато нещата на свои познати и другари и ги оставяте при вас. По този метод акумулирате силата им, само че до каква степен е позитивна е огромен въпрос тук.
Прехвърляте отговорността
Навикът да се оплаквате от събитията е друга причина, заради която парите не текат в ръцете ви. Вие и единствено вие можете да измененията живота си, при всевъзможни условия. Когато започнете да се оплаквате, мигновено блокирате пътя на силата, която да ви храни и да ви зарежда за нови достижения. Така че поемаме отговорността в свои ръце.
 Не споделяте
Естествено, не би трябвало да давате последното и безпределно да помагате на вашите познати, за които животът в дълг е обикновено положение. Но съгласно специалистите, с цел да привлечете веществен триумф, би трябвало да спрете да се страхувате да се разделите с парите. Когато умерено давате пари в обстановки, в които те са необикновено потребни, вие добавяте плюсове към вашето енергийно поле. Парите могат да стартират да се появяват напълно ненадейно, евентуално сте осведомени с тази обстановка.
Говорите за благосъстоянието си
В общуването с другари и семейство, по един или различен метод, изскача тематиката за парите, няма по какъв начин да се измъкнем от нея. В същото време никой не ви кара да навлизате в детайлности. Експертите са сигурни, че колкото повече посвещавате хората на положението на портфейла си, толкоз повече се изчерпва вашето енергийно поле, обвързвано с идването на парите в живота ви.

Парите се обичат единствено от тези, които познават тяхната стойност и знаят, че мълчанието постоянно е злато. Буквално. 

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР