Разбира се, действията говорят повече от думите, но значението на

...
Разбира се, действията говорят повече от думите, но значението на
Коментари Харесай

Бягайте, ако някой мъж използва някоя от тези 5 фрази

Разбира се, дейностите приказват повече от думите, само че смисъла на някои изречения просто не може да бъде подценено. Ако сте неотдавна във връзка или просто излизате на срещи, бъдете нащрек за фразите, които вашият евентуален сътрудник в живота в никакъв случай не би трябвало да употребява във връзка с вас.

" Спри да драматизираш. "

Ако той отдава прекомерно огромно значение на обстоятелството, че вършиме непрекъснато от мухата слон (уж), имайте поради следното. Някой, който в действителност ви цени, би трябвало да е по-чувствителен към вашите нужди/преживявания и да се пробва да ги адресира/решава по всевъзможен вероятен метод.

Автоматичното отменяне на всичко, което казвате, или на мнението ви е червен байрак, който предвещава бъдещи проблеми във връзката.

" Ти винаги/никога не... "

Това са провокативни думи, които сигурно ще налеят масло в огъня. Те трансферират цялата виновност върху вас, като освобождават колегата ви от отговорност за ескалирането на спора. И това освен ви кара да страдате (обикновено неоснователно), само че и не ви предизвиква да преоцените държанието си или да се опитате да видите нещата от неговата позиция.

Всъщност тези изречения ви принуждават да заемете отбранителна позиция. Дори и да става дума за пресилване, въпреки всичко не трябва да се употребяват. Точка.

" Ако ме обичаше, тогава... "

Тази фраза е нещо като изнудване, което елементарно може да се трансформира в операция (ако към този момент не се е трансформирало в такова).

Партньорът не би трябвало да ви кара да се чувствате отговорни, камо ли да употребява любовта като оръжие. Ако той има някакви терзания по отношение на връзката, е значимо да може да поговори за това (вместо да прибягва до манипулация).

" Ти си тъкмо като/съвършено друга от някогашната ми ".

Понякога съпоставяме някогашните и актуалните си сътрудници, само че това в никакъв случай не би трябвало да се разисква с половинката ви. Това не значи, че той би трябвало да крие възприятията си, само че за някои неща от време на време би трябвало да се мълчи.

Подобни диалози няма да доведат до нищо положително, даже и да са безобидни. Във всеки случай това ще значи, че той мисли за някогашната си. И затова, че към момента не е не запомнил за предишното.

" Затваряй си устата/ Млъкни! "

Всеки от нас от време на време изрича ненужни неща в разгара си, само че тази фраза е в действителност груба и унизителна. Всеки сътрудник, който споделя сходно нещо на момиче, несъмнено не е заслужен за нея.

Това е ясно обръщение, че вашите мисли не значат нищо за него. Добрият сътрудник ви предизвиква да се отворите пред него, вместо да се затваряте в себе си.

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР