Разбилият се в Иран самолет е преминал техническа проверка само

...
Разбилият се в Иран самолет е преминал техническа проверка само
Коментари Харесай

Последната техническа проверка на разбилия се самолет в Иран е била преди 2 дни

Разбилият се в Иран аероплан е минал техническа инспекция единствено преди два дни и е бил механически изправен, оповестиха от Украинските интернационалните авиолинии. Техен " Боинг 737 " със 176 души на борда се разруши и избухна в пламъци малко след излитането си от Техеран за Киев тази заран. Няма оживели. Няма починали български жители.

 © БГНЕС
На борда са били жители от 7 страни, най-вече са били иранците и канадците. Украинското посолство в Техеран първо разгласи, че повода е щета в мотора, само че след това отдръпна изказванието си. Ще се изчакат резултатите от следствието, преди да се вършат изводи.

От самолетната компания разясниха, че опцията за неточност на екипажа, който е бил чудесно квалифициран, е минимална. Самолетът е създаден в средата на 2016 година, доставен е непосредствено от завода на Боинг, не е употребен преди този момент. Не е имал механически проблеми. Редовно е минавал механически инспекции, последната е била на 6 януари. Редица интернационалните самолетни компании оповестиха, че трансформират маршрутите на полетите си, с цел да заобикалят въздушното пространство на Иран и Ирак.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР