Районният съд във Видин одобри споразумение между Районната прокуратура, подсъдимите

...
Районният съд във Видин одобри споразумение между Районната прокуратура, подсъдимите
Коментари Харесай

1.3 г. затвор за двама пиромани, подпалили кола във Видин, единият кътал незаконен пистолет

Районният съд във Видин утвърди съглашение сред Районната прокуратура, подсъдимите Д.И.Г. и В.Б.К и техните бранители. Споразумението бе реализирано след извършено разпоредително съвещание.
Съгласно постигнатото съглашение подсъдимите Д.И.Г. и В.Б.К се признават за отговорни в това, че на 25.10.2018г., във Видин, действайки като съизвършители, в съучастничество, запалили лек автомобил благосъстоятелност на Л. Л. Л. на забележителна стойност 1 520 лева
Д.И.Г. и В.Б.К се признават за отговорни и за второто повдигнато им обвиняване, за това, че на 27.02.2019г. в крайдунавския град, в съучастничество, направили дейности по подготвяне за палеж на имущество със забележителна стойност - терен находящ се във Видин и разположените в него здания - движимо имущество на Гранично полицейско ръководство - Видин към Регионална дирекция „ Гранична полиция “ – Русе, движимо имущество на Гранично полицейско ръководство - Брегово към Регионална дирекция „ Гранична полиция “ – Драгоман, със самоделни запалителни устройства за предизвикателство на палежа средства, като осъщественото не съставлява по-тежко закононарушение.
Д.И.Г. се признава за отговорен и за третото му повдигнато обвиняване, а точно, че на 27.02.2019г. в апартамент, държал годно да създаде изстрели огнестрелно оръжие - газ-сигнален револвер - закононарушение по член 339, алинея 1 от Наказателен кодекс във вр. с член 50, алинея 3 от ЗОБВВПИ.
На подсъдимия Д.И.Г. се постанова едно общо наказване „ отнемане от независимост “ за период от петнадесет месеца, което да бъде изтърпяно при първичен „ общ “ режим.
Подсъдимият В.Б.К получи едно общо наказване „ отнемане от независимост “ за период от петнадесет месеца, което да бъде изтърпяно при първичен „ общ “ режим.
Районният съд във Видин откри, че постигнатото съглашение не опонира на закона и на морала, заради което следва да бъде утвърдено.
То не предстои на обжалване и протестиране и работи като влезнала в действие присъда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР