Районният съд във Варна одобри споразумения, с които двама мъже,

...
Районният съд във Варна одобри споразумения, с които двама мъже,
Коментари Харесай

Условни наказания за двама варненеци за преправени шофьорски книжки

Районният съд във Варна утвърди съглашения, с които двама мъже, надлежно на 46 и на 32 година, се признават за отговорни в умишлено прилагане на преправен формален документ - свидетелства за ръководство на моторно транспортно средство.

46-годишният български жител пред чиновник на администрация в Република Полша умишлено се употребил от преправен формален документ – шофьорска брошура, издадена от МВР-Варна на името на друго лице, като била изменена годината на издаване и притурен тип, че е на името на подсъдимия. За самото сформиране на документа от него не може да се търси наказателна отговорност.

В другия случай, 32-годишен мъж пред чиновник на Сектор „ Пътна полиция " при ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна умишлено се употребил от неистинен формален документ – английско удостоверение за ръководство на МПС, на което е притурен тип, че е издадено на името на подсъдимия.

Съгласно параметрите на утвърдените от Районен съд - Варна съглашения, на двамата подсъдими бяха наложени условни санкции по 4 месеца отнемане от независимост, с 3 години изпитателен период. Направените разходи по делата се поемат от подсъдимите. Съдебните актове са дефинитивни.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР