Районният съд в Лом потвърди наказателно постановление на стойност 4

...
Районният съд в Лом потвърди наказателно постановление на стойност 4
Коментари Харесай

Съдът в Лом потвърди солена глоба за известен местен бракониер

Районният съд в Лом удостовери наказателно разпореждане на стойност 4 000 лева на нарушител, оповестиха от Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури. През април предходната година в река Дунав, в региона на ломското село Орсоя, след извършена акция на ИАРА – Монтана, взаимно с ГПУ Видин, е хванат най-известният кърмакчия в региона Илиян Драганов, прочут с прякора Таталика.
След няколко седмици събиране на информация и наблюдаване, нарушителят е заловен на място, до момента в който ревизира разположените от него неразрешени уреди. Заловен е при опит да избяга и му е формиран акт, конфискувани са нова рибарска лодка с извънбордови мотор, разрешителното за икономически лов на риба, а всички лави са извадени от водата и иззети.
Наказанието на нарушителя към този момент е реалност и той би трябвало да заплати 4 000 лева санкция. Това е следващият случай през последните дни на наказан нарушител. ИАРА приканва при подозрения за нередности жителите да подават сигнал на телефон 112.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР