Районният съд в Казанлък гледа мярката за неотклонение на Йордан

...
Районният съд в Казанлък гледа мярката за неотклонение на Йордан
Коментари Харесай

Оставиха в ареста нападателя на курсантите

Районният съд в Казанлък гледа мярката за неотклонение на Йордан Пенев, който преди два дни атакува с секира курсанти от военния университет на пътя сред Гурково и Сливен, съобщи БГНЕС.
На свое съвещание съдът реши, че Пенев може да се укрие, защото няма непрекъснат адрес и за това остава за непрекъснато в ареста.
Припомняме, че курсанти от Националния боен университет бяха нападнати на 13 януари вечерта до момента в който пътуват в посока от Сливен към с. Гурково. Автомобилът им " Ауди 80 " бил засечен Опел Корса. След насилственото прекъсване, нападателят излязъл от автомобила си и нанесъл удари с секира по предното стъкло на колата на курсантите.
След подаден сигнал на телефон 112 чиновниците на Министерство на вътрешните работи са издирили и задържали нападателя им. Задържаният е Йордан Пенев. Лицето е от ромски генезис и досега има над 20 престъпни регистрации – голям брой обири, измежду които обири с взлом; хулигански прояви, измежду които и нанасяне на междинна телесна повреда; възпрепятстване на органите на властта и няколко влезнали в действие присъди.
Има данни, че той е причинител на още 11 закононарушения, за които се чака да му бъдат повдигнати обвинявания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР