Районният съд в Дупница пусна от ареста срещу 1000 лева

...
Районният съд в Дупница пусна от ареста срещу 1000 лева
Коментари Харесай

Излиза от ареста мъжът, нанесъл побой на жена си в Бобов дол

Районният съд в Дупница пусна от ареста против 1000 лв. гаранция 39-годишния Найден Ангелов, който беше арестуван за това, че е  в Бобов дол , оповестяват Българска национална телевизия и Нова телевизия.

Срещу мъжа е издадена ограничаваща заповед и той няма право да се доближава на по-малко от 50 метра от брачната половинка си, децата и тъщата си.

Според съда контузиите на потърпевшата Таня Ангелова не са животозастрашаващи. Резултатите от здравната експертиза посочили има следи от плесници, което не било задоволително за непрекъснат арест на брачна половинка й. Станало ясно също, че той съжалява за постъпката си. Очаквало се да напусне фамилното жилище и да не пречи на идния бракоразвод сред него и жена му.
 Мъж нанесе междинна телесна щета на жена в Нови Искър
Мъж нанесе междинна телесна щета на жена в Нови Искър

Извършителят е арестуван и с повдигнато обвиняване

Освен това съдът взима поради, че Найден Ангелов няма други присъди, оправдан е по обвиняване за кражба от 2006-а година и против него не са повдигани обвинявания за други случаи на домашно принуждение .

Припомняме, че побоят беше сниман от дъщерята на насилника и жена му и бе оповестен от майката на потърпевшата в обществените мрежи. След търсене мъжът беше арестуван, само че в полицията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР