Районният съд в Добрич взе решение 51-годишния мъж, заканил се

...
Районният съд в Добрич взе решение 51-годишния мъж, заканил се
Коментари Харесай

Съдът остави под домашен арест мъжа от Добрич, заплашвал с убийство

Районният съд в Добрич взе решение 51-годишния мъж , заканил се да убие сегашния другар на някогашната си жена, хвърлял стъклени бутилки в дома й и нанесъл провали в него, да остане под " домакински арест ", с сложена електронна гривна .

За това оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна. Оттам прецизират, че съдът е взел сходно решение, .

Причината за сходно гледище е, че мъжът би трябвало да дава отговор за три закононарушения - закана за ликвидиране, хулигански дейности и увреждане на непозната благосъстоятелност.

Мъжът с букви Г.Г. беше арестуван за период до 72 часа с разпореждане на прокурор от Районната прокуратура, откакто на 3 септември 2023 година, към 22:00 часа, отишъл в дома на някогашната си жена и почнал да хвърля празни стъклени бутилки, които намерил под прозореца, в стаята, където се намирали тя, двете им малолетни деца и актуалният й сътрудник .

Мъжът обиждал и отправял закани. Той хвърлил към 30 бутилки, като съумял да счупи прозорец и две порти, едната, от които била стъклена.

Това н е било първото му нахлуване против майката на децата му, с която били разграничени от към 7 години. Жената живеела с различен сътрудник, а обвиненият не одобрявал обстоятелството, че децата им също живеели с новия другар на майката им.

На 30 август, към 23:00 часа, той отишъл в дома им под предлог да види децата си. Вместо това той влезнал в спор с сегашния сътрудник на някогашната си жена, като го заплашил с ликвидиране. Хвърлил по мъжа две стъклени чаши и по този начин му нанесъл порезни рани .

Решението на съда не е дефинитивно - предстои на митинг пред Окръжен съд - Добрич, прецизират от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР