Районният съд в Бургас остави в ареста 44-годишният каналджия, който

...
Районният съд в Бургас остави в ареста 44-годишният каналджия, който
Коментари Харесай

Съдът в Бургас остави в ареста каналджията, предизвикал гонката с полицията

Районният съд в Бургас остави в ареста 44-годишният каналджия, който провокира гонката с полицията във вторник вечерта и катастрофира в центъра на морския град. Той е с повдигнати три обвинявания.

По време на правосъдното съвещание стана ясно, че сириецът Мохамад Дургам има условна присъда от Районния съд в Свиленград през септември за това, че е влезнал в страната ни с подправени документи.

Прокуратурата сложи под подозрение и тези от Англия, които показал при задържането в Бургас и ревизират достоверността им. Обвиняемият държал непрестанна връзка с чужд за него трафикант, който му поръчал превозването на 7-те мароканци.

Джамал Мохамед, преводач: " Някой му дал локация, от кое място да ги взима, колата е рент-а-кар, взета от София. Той я е наел с контракт на неговото име. В това време когато е карал, приказвал по телефона с индивида, който го праща, като му споделил, че полицейски коли ме гонят, следват ме и той споделил, че няма да спираш на никое място, непосредствено карай в София. Кой е тоя каналджия и той не знае ".

Борислав Янков, длъжностен бранител: " Ами вижте в този момент, всичко става въпрос за користна цел, т.е. за пари. Горе-долу към 100 евро ".

Автор: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР