Районният съд Пловдив не уважи искането на Районна прокуратура за

...
Районният съд Пловдив не уважи искането на Районна прокуратура за
Коментари Харесай

Съдът прости на Габриела Медарова - ударила момичето, защото залитнала

Районният съд Пловдив не почете настояването на Районна прокуратура за взимане на мярка за неотклонение "задържане под стража “ по отношение на Габриела Медарова за закононарушение по член 131 ал.1 т.12 вр. член 130 ал.2 от Наказателен кодекс, оповестява Plovdiv24.

Новата мярка против нея е „ Подписка “.

"Искаме да си лекуваме детето, тя е доста зле душевен. Ако знаехме, нямаше да бъде в заведението. Всичко е станало инцидентно. Не е консумирала алкохол. Станало й е неприятно. Признаваме, че не е обикновено да се забърква в такива неща, само че тя в действителност има проблеми с душeвността. Приятели я завеждат там, подценявайки здравословното й положение ". Това обявиха в съда родителите на Габриела Медарова.

Припомняме, че Габриела Медарова попадна още веднъж зад решетките, откакто стана ясно, че е блъснала с пестник в лицето своя връстница, без да бъде предизвикана с нищо.

Само преди месец тя беше арестувана, откакто удари 10 паркирани автомобила след консумация на алкохол и канабис. Тогава Медарова се разплака в съда и беше освободена от ареста против гаранция. Първоначално гаранцията беше 20 хиляди лева, само че след обжалване беше понижена на 5 хиляди лева

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР