Районната прокуратура в София е повдигнала обвинение за хулиганство на

...
Районната прокуратура в София е повдигнала обвинение за хулиганство на
Коментари Харесай

Синът на Долорес Арсенова хулиганствал на пътя и пребил мъжа на съдийка


Районната прокуратура в София е повдигнала обвиняване за безчинство на сина на някогашния екоминистър Долорес Арсенова - Калоян, както и на негов съизвършител. Това заяви пред Dir.bg говорителката на прокуратурата Невена Зартова.

Инцидентът е станал към 9,40 часа на 22 септември, на кръстовището на ул. " Иваница Станчев " и Панорамен път в столицата.

Според обвиняването Арсенов провокирал с автомобила си (по неофициална информация - " Порше " ) другите водачи да го изпреварят, а по-късно ги засичал, спирал и потеглял на зелена светлина, обиждал и псувал. След като един от водачите му направил забележка, Арсов слязъл от колата си и му нанесъл няколко удари в главата и тялото.

В същото време спътникът на Арсенов - Д. Андреев, на 33 години, забелязал, че дамата на бития ги снима с мобилния си телефон. Вбесен, той отишъл до нея, изтръгнал апарата от ръцете й и го хвърлил зад ограда. Телефонът обаче не се е счупил, конфискуван е от проверяващите и ще бъде направена техническа експертиза, с цел да се откри непокътнат ли е запис от случилото се.

Неофициално стана ясно, че въпросната жена е съдийка от Върховния касационен съд. Според в. " 24 часа " тя е оправдала някогашния вътрешен министър Цветан Цветанов по едно от делата против него.

От прокуратурата прецизираха, че на Калоян Арсенов е повдигнато обвиняване за безчинство по време на ръководство на моторно транспортно средство. След случая той не е бил открит на адреса си, където е издирван от служители на реда, с цел да бъде арестуван. На другия ден обаче се явил в районното ръководство. Съучастникът му е бил арестуван за 24 часа незабавно след случая.

 Обвиниха сина на Долорес Арсенова Виж още Обвиниха сина на Долорес Арсенова
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР