Районната прокуратура в Добрич привлече към наказателна отговорност 40-годишен мъж

...
Районната прокуратура в Добрич привлече към наказателна отговорност 40-годишен мъж
Коментари Харесай

Хванаха мъж, отвлякъл и блудствал с 8-годишно момиче в Добрич

Районната прокуратура в Добрич притегли към наказателна отговорност 40-годишен мъж за блудничество и похищение на 8-годишно момиче, оповестяват от прокуратура за Moret.net.

Той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор, с цел да бъде доведен в съда за установяване на мярка за неотклонение по отношение на него.

Пострадалото дете беше търсено, защото на 3 август изчезнало от централната част на Добрич, където се намирало дружно със своите две сестри. Трите деца били сами, защото майка им, която ги отглеждала сама, работела в к.к. Албена и в този ден била на промяна.

Децата постоянно просели. Именно по този начин обвиненият съумял да води със себе си момиченцето. Той се възползвал от това, че то отишло да му желае пари. Дал му лев и го завел да му купи сладолед. Спечелил доверието му, 40-годишният С. М. повел детето към село Плачи дол, където живеел и работел. Около 16:00 часа го оставил в постройката, която обитавал, и го заключил.

Мъжът се върнал няколко часа по-късно и, защото детето плачело и желало да си потегля, той го завързал. Преди да заспят С.М. направил блудствени дейности по отношение на малолетното момиченце.

Пострадалото дете било намерено на 4 август 2022 година в централната част на Добрич, още веднъж единствено. То било оставено там от обвинения, а самият той липсващ.

След изясняване на обстоятелствата и събитията към изгубването на момиченцето и определяне на съпричастността на 40-годишниня С.М., той бил открит и арестуван. Повдигнати са му две обвинявания. Назначена е правосъдно – здравна експертиза, разпитват се очевидци на случилото се.

Работата по доказване и документиране на действието продължава под управлението и надзора на Районната прокуратура в Добрич. Предстои внасяне на искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.

Информацията за случая бе показана от прокурор Даниел Илиев – представител на структурата, на брифинг, провел се през днешния ден.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР