Районна прокуратура – Враца приключи 3 дела, образувани за управление

...
Районна прокуратура – Враца приключи 3 дела, образувани за управление
Коментари Харесай

Вкарват в затвора 3-ма, седнали пияни зад волана във Врачанско

Районна прокуратура – Враца завърши 3 каузи, формирани за ръководство на моторни транспортни средства след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, по които са наложени ефикасни санкции на причинителите на незаконните действия.
Наказание от 6 месеца „ отнемане от независимост “ е несъмнено на Н.С., упрекнат от Териториално поделение – Козлодуй за осъществено закононарушение по член 343б, алинея 1 от Наказателен кодекс.
На 30.03.2022 година обвиненият Н.С. управлявал колесен трактор в с. Хърлец след приложимост на алкохол. По надлежния ред е била открита централизация от 2.83 промила в издишания от него въздух.
Обвиняемият се е признал за отговорен и е сключил съглашение с Районна прокуратура – Враца, което съдът е одобрил. Наложеното му дейно наказване той ще изтърпява при „ непоколебим “ режим.
По делото на Териториално поделение – Мездра на обвинения М.П. е несъмнено наказване от 4 месеца „ отнемане от независимост “ при първичен „ общ “ режим за шофиране след приложимост на наркотични субстанции.
Деянието е било осъществено от него на 08.07.2022 година в Мездра. По време на инспекция с техническо средство е било открито, че лидерът е под въздействие на амфетамин.
Освен наказването „ отнемане от независимост “ обвиненият М.П. е лишен от правоуправление на МПС за период от 6 месеца.
Съдът е одобрил съглашение, подписано сред Териториално поделение – Бяла Слатина и отбраната на В.Д., притеглен в качеството на обвинен за шофиране в нетрезво положение.
На 14.07.2022 година на път сред селата Комарево и Соколаре, област Враца, мъжът управлявал лек автомобил с централизация на алкохол 1.24 промила.
С определение на съда му е наложено наказване от 3 месеца „ отнемане от независимост “ и 8 месеца отнемане от право да ръководи МПС.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР