Районна прокуратура – Троян внесе в съда обвинителен акт срещу

...
Районна прокуратура – Троян внесе в съда обвинителен акт срещу
Коментари Харесай

Прокуратурата в Троян предаде на съд мъж, блудствал с малолетна

Районна прокуратура – Троян внесе в съда обвинителен акт против 24-годишен мъж за блудничество с малолетно момиче.

Обвинението против Милан Ж. е за това, че на 18.04.2017 година, към 20,25 часа в гр. Троян, област Ловешка направил опит да възбуди и удовлетвори полово предпочитание, без съвукопление с лице от женски пол - ненавършило 14 години момиче, без нейно единодушие, като е употребявал мощ - хванал ръката й като я лишил от опция да се освободи и заплашване /че ще е я убие/, като действието е останало незавършено, защото се намесили чиновници на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Троян - закононарушение по член 149 ал.2 вр. ал.1, вр. чл.18 от Наказателен кодекс. Пострадалото момиче е на 12 години. На 18.04.2017г. към 17- 18.00 часа била в дома си дружно с приятелката си. Малко по–късно гостенката си тръгнала, като помолила момичето да я изпрати.

След като изпратила приятелката си, потърпевшата тръгнала сама да се прибира към дома си. Било към 20.25 часа, само че още не се било стъмнило. Когато се намирала против постройката на „ Военно формирование„ 24430 гр. Троян, видяла в профил до пътя да стои мъж. В миг,а в който минала около него, обвиненият я хванал за ръката и я попитал „ дали знае какво е секс “.

Малолетната почнала да се дърпа, с цел да се освободи, само че не съумяла. Тогава обвиненият я заплашил, че в случай че не отиде с него, „ ще я простреля, тъй като имал револвер “ и я задърпал към брега на реката. Докато правил насилието бил хванат от двама служител на реда.

Полицаите били изпратени по сигнал, подаден на тел. 112 от гражданка, която живеела в региона.

Около 20.25 часа дамата била на терасата на жилището си и забелязала лице от ромски генезис, което се намирало от другата страна на реката и „ мастурбирало “. След това видяла, че същото лице дърпа момиче към реката, а то се съпротивлява и незабавно алармирала за случая на тел.112. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР