Районна прокуратура-Свиленград привлече като обвиняеми по две бързи производства 34-годишната

...
Районна прокуратура-Свиленград привлече като обвиняеми по две бързи производства 34-годишната
Коментари Харесай

Прокуратурата в Свиленград наблюдава три бързи производства за незаконно влизане в страната

Районна прокуратура-Свиленград притегли като обвинени по две бързи производства 34-годишната Е. Х., гражданка на Мароко, и С. Х., на 34 година, жител на Мароко, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

Причината за това е, че на 02.08.2018 година, на ГКПП-Капитан Андреево – гара, общ. Свиленград, обл. Хасково, влезнали през границата на страната без позволение на надлежните органи на властта – закононарушение по член 279 алинея 1 от Наказателния кодекс, както и за това, че по същото време и място умишлено употребили неистинен италиански разрешителни за престояване, като от тях за самото сформиране не може да се търси наказателна отговорност – закононарушение по член 316, вр. член 308, алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателния кодекс. По делото е открито, че двамата обвинени пътували в интернационален пътнически трен, движещ се от Турция за Румъния, през България, като при паспортна инспекция било открито, че употребявали неистинен документи.

Районна прокуратура - Свиленград следи и бързо произвеждане против Н.Е. на 30 година, жители на Монголия, за това, че на 2.08.2018 година, на ГКПП-Капитан Андреево - шосе, влезнал през границата на страната като пасажер в рейс, по линията от Турция за България, без позволение на надлежните органи на властта – закононарушение по чл.279 ал.1 от Наказателния кодекс. По време на паспортната инспекция е открито, че Н.Е. употребил същински монголски паспорт, само че публикуван на друго лице. Бързите производства ще приключат в законния период.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР