Районна прокуратура-София започва наказателно производство срещу Георги Семерджиев за лично

...
Районна прокуратура-София започва наказателно производство срещу Георги Семерджиев за лично
Коментари Харесай

Испанците пуснали Жоро Шопа, швейцарците вече не го издирвали. БГ прокуратурата обаче го погва заради Арабаджиеви

Районна прокуратура-София стартира наказателно произвеждане против Георги Семерджиев за персонално укривателство на семейство Арабаджиеви, заяви за Novini.bg представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Софийска районна прокуратура е известена от Дирекция „ Международно оперативно съдействие “ към Министерство на вътрешните работи за това, че през днешния ден Георги Семерджиев, който бе арестуван в дома си в Кабрера де Мар край Барселона дружно с Вълчо и Маринела Арабаджиеви е бил освободен, защото швейцарските управляващи са отдръпнали настояването си за екстрадицията му.

Издаденият от швейцарските управляващи сигнал за интернационално търсене на Семерджиев е премахнат.

Софийската районна прокуратура обаче стартира наказателно произвеждане против Семерджиев за това, че е спомогнал Вълчо и Маринела Арабаджиеви - лица, които са упрекнати в осъществяване на закононарушение, да избегнат или да бъде осуетено по отношение на тях наказателното гонене или да останат ненаказани, без да се е споразумял с тях преди да са направили закононарушението, заяви Арнаудова. Тя осведоми, че наблюдаващият прокурор ще реши и дали да изисква да бъде екстрадиран у нас Семерджиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР