Районна прокуратура – Раднево наблюдава досъдебно производство за установяване на

...
Районна прокуратура – Раднево наблюдава досъдебно производство за установяване на
Коментари Харесай

Прокуратурата подхваща мистериозната смърт на 25-годишния Марин Георгиев

Районна прокуратура – Раднево следи досъдебно произвеждане за определяне на аргументите за гибелта на М.Г., на 25 година

До момента е открито, че на 4 октомври 2019 година чиновник на Държавна психиатрична болница „ Д-р. Георги Кисьов “, гр.Раднево, обл. Стара Загора, е разкрил в двора на здравното заведение мъртвец на разположение от мъжки пол.

При осъществения оглед на място е открито, че трупът е мумифицирал, като по него няма забележими улики за насилствена гибел. Впоследствие е открита и самоличността на мъжа - М. Г. на 25 година, който през май 2019 година е бил настанен на наложително лекуване в болничното заведение в гр.Раднево. На 23. 07. 2019 година, в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Раднево, е бил подаден сигнал за това, че М.Г. е избягал от болничното заведение, като са били осъществените издирвателни мероприятия, само че той не е бил открит.

По досъдебното произвеждане е назначена съдебно-медицинска експертиза, която ще даде умозаключение за повода за гибелта. Към момента няма данни за осъществени насилствени дейности по отношение на М.Г. По делото се правят дейни процесуално-следствени дейности под управлението на Районна прокуратура-Раднево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР