Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт срещу пловдивчанин, обвинен за извършено

...
Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт срещу пловдивчанин, обвинен за извършено
Коментари Харесай

Предават на съд пловдивчанин, пребил жена си и насилвал 11-годишния си син

Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт против пловдивчанин, упрекнат за осъществено редовно домашно принуждение, закана с ликвидиране, побой и безчинство по отношение на жена, нейните родители и 11-годишният си наследник.
44-годишният И.И. е предаден на съд откакто нанесал удари на 43-годишната жена, с която живее на фамилни начала, на 11-годишния им наследник, заплашвал и нападнал и родителите на дамата.

На 13 август 2021 година в жилищен вход в Пловдив се заканил с ликвидиране на 68-годишна жена, като я причакал до входната врата на жилището, хванал я с ръката си за гушата и декларирал, че ще я убие, ликвидира и унищожи.

На 19 август предизвикал лека телесна щета на 11-годишния си наследник, изразяваща се в травма на шията. Ден по-късно, още веднъж в изискванията на домашно принуждение, е предизвикал лека телесна щета на жена си, изразяваща се в кръвонасядане в региона на корема.

В същия ден крещял на всеослушание и по-късно нападнал 67-годишният татко на дамата, с която живее, и му нанесъл удари с ръце и крайник по тялото.

По делото е открито, че потърпевши от домашно принуждение са 43-годишната жена, с която И.И. живеел на брачен начала, и техният наследник – 11-годишно момче. С разпореждане на съда бил избран режим на срещи на И.И. със сина му, които трябвало да се реализират в наличието на чиновник от Отдел „ Закрила на детето “ – Пловдив.

Бащата не спазвал режима по правосъдната ограничаваща заповед. Той посещавал учебното заведение на малолетното дете, упражнявал психическо принуждение по отношение на него, като го обиждал и заплашвал. Това се случвало и с майката на момчето. И.И. я причаквал в постройката, където работела. Физическо принуждение е упражнил и по отношение на сина си. И.И. се заканил с ликвидиране на майката на потърпевшата жена, както и нападнал 67-годишния й татко.

Спрямо обвинения И.И. е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи съвещание по делото.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР