Районна прокуратура-Пловдив се самосезира и разпореди проверка по публикация на

...
Районна прокуратура-Пловдив се самосезира и разпореди проверка по публикация на
Коментари Харесай

Прокуратурата и „Криминална полиция“ се заеха с наркозависимите до Сточна гара

Районна прокуратура-Пловдив се самосезира и разпореди инспекция по обява на TrafficNews , в която съобщихме за лица, които държат и използват наркотични субстанции в центъра на гр. Пловдив.
Прочетете още
Срокът за приключването на инспекцията е едномесечен.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции да се открият лицата, показани в снимковия материал към изявленията. Проверката е предоставена на отдел „ Криминална полиция “ към ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив и се води за държане на наркотични субстанции.

Както медията ни заяви, наркозависимите са завладяли дребното паркче до автобусната спирка на Сточна гара, а по думите на хора, живеещи наоколо, те са там ежедневно.

Според локални част от дозите, които използват са метадон, взет от кабинет на ул. " Богомил ", само че хората са ставали очевидци и на покупко-продажби за други опиати. Те са безапелационни, че са виждали продажба и инжектиране на хероин, както и дишане на лепило.

На метри от парка се намира с изключение на спирката за рейсове, Пловдивският университет, детска ясла и учебни заведения. 

Повече за мъжете четете тук:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР