Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми и задържа трима души за

...
Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми и задържа трима души за
Коментари Харесай

Трима души са привлечени като обвиняеми за палежа на колата на началника на пловдивския затвор

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинени и задържа трима души за палежа на автомобила на началника на Затвора в Пловдив и на началника на група „ Надзорно-охранителна активност “. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинени Илиян С., на 55 година, Александър Г., на 39 година, и Цветелин К., на 25 година, за това, че първите двама, като подбудители, а третият като причинител, съзнателно запалили непознато движими имущество – закононарушение по член 330 алинея 1 по отношение на чл.26 ал.1 по отношение на чл.20 от Наказателния кодекс.

Тримата са привлечени като обвинени, за това, че на 18 септември 2017 година,в гр. Пловдив, съзнателно запалили лек автомобил, марка „ Опел Кадет “, благосъстоятелност на Стефан Георгиев, шеф на група „ Надзорно-охранителна активност “ в Затвора в гр. Пловдив, и на 30 ноември 2017 година, в гр. Пловдив, съзнателно запалили лек автомобил, марка „ Опел Фронтера “, благосъстоятелност на Началника на Затвора в гр. Пловдив - Божил Иванов. Те са арестувани за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Днес, 4 декември 2017 г,. Районна прокуратура-Пловдив внася искане в съда за установяване на мярка за неотклонение по отношение на тримата обвинени. Разследването по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР