Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за блудство с дете. На

...
Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за блудство с дете. На
Коментари Харесай

Непълнолетни се гавриха с момче в училищна тоалетна

Районна прокуратура-Пловдив следи досъдебно произвеждане за блудничество с дете. На 25.02.19 година в пловдивското село Песнопой са осъществени блудствени дейности, във връзка с 12-годишно момче, от три други момчета. Двама от причинителите са малолетни - по на 13 година, а третото е малолетно - на 14 година Момчетата са употребявали мощ, с цел да извършат действието си.
Тримата малолетни нарушители са нападнали 12-годишното момче във външна тоалетна на учебно заведение в село Песнопой. Знае се, че всички причинители са от ромски генезис, посещават едно и също учебно заведение и са родом от село Долна махала.
За случая е бил известен контрольор от Детска педагогическа стая при районно управление (на МВР) на МВР-Хисаря, който е провел беседи с трите деца, направили блудствените дейности, както и с потърпевшото момче. По делото се правят процесуално-следствени дейности, а срокът на привършване на досъдебното произвеждане е двумесечен. Разследването се прави от следовател на Окръжен следствен отдел към Окръжна прокуратура-Пловдив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР