Районна прокуратура-Карлово привлече като обвиняем Милен С., на 26 г.,

...
Районна прокуратура-Карлово привлече като обвиняем Милен С., на 26 г.,
Коментари Харесай

Милен сложил на видно място фалшиво удостоверение за паркиране, уж издадено от пловдивската прокуратура

Районна прокуратура-Карлово притегли като обвинен Милен С., на 26 година, за това, че се употребил от неистинен формален документ, като от него за самото сформиране не може да се търси наказателна отговорност - закононарушение по член 316 вр. член 308, алинея 1 от Наказателния кодекс и за това, че държал наркотични субстанции без съответно позволение - закононарушение по член 354а, алинея 3, т. 1 от Наказателния кодекс.
До момента е открито, че обвиненият Милен С. употребявал неистинен документ - уверение за паркиране, на което бил притурен тип, че е издадено от Окръжна прокуратура-Пловдив. Обвиняемият го държал на видно място на предното стъкло на управлявания от него лек автомобил " Мерцедес ". Окръжна прокуратура-Пловдив няма пълномощия да издава длъжностен пропуск за паркиране, като посочения нагоре документ е напълно неистинен.

На 8 януари 2018 година в Карлово при осъществено претършуване в лекия автомобил е било намерено и конфискувано високорисково наркотично вещество - кокаин. На същата дата е бил открит и конфискуван посоченият нагоре неистинен документ. Обвиняемият Милен С. е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-Карлово. Разследването по случая продължава.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР