Районна прокуратура-Чирпан наблюдава бързо производство срещу 30-годишен, насочил пистолет към

...
Районна прокуратура-Чирпан наблюдава бързо производство срещу 30-годишен, насочил пистолет към
Коментари Харесай

Бързо производство за 30-годишен, насочил пистолет към автобус край Чирпан

Районна прокуратура-Чирпан следи бързо произвеждане против 30-годишен, насочил револвер към рейс край Чирпан.

На 10 юни 2018 година, към 18 часа, в посока към София, по автомагистрала " Тракия " се движел лек автомобил, марка " Шкода Октавия ". На към 160 км. на автомагистралата, в региона на Чирпан, колата застига и се движи зад рейс с варненска регистрация, пренасящ пасажери .

В този сектор придвижването се правило еднопосочно в северната лента за придвижване на автомагистралата, заради ремонтни действия. Движението е затруднено и от настъпило пътнотранспортно произшествие , на км 139. Водачът на лекия автомобил, макар затрудненото придвижване, се опитал на няколко пъти да изпревари рейса , само че не съумял.

След това минал в спешната лента и се изравнил се с рейса от дясната му страна. Изравнявайки се с рейса, лидерът на лекия автомобил отворил предно ляво стъкло на шофьорската си врата и от там насочил към лидера на рейса военен револвер . След това траял да се движи паралелно с рейса, като показвал на лидерът му и неприлични жестове. За случая бил подаден сигнал на тел. 112. Свидетели на протичащото са пасажерите в рейса .

 Мъж заплаши с револвер лидер на пътнически автобус
Мъж заплаши с револвер лидер на пътнически автобус

Заради спор на пътя

30-годишният водач на колата е спрян за инспекция на автомагистралата след подадения сигнал. Задържан е за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Извършени са проби за алкохол и опиати, които са негативни.

Започнато е бързо произвеждане за безчинство, осъществено при ръководство на моторно транспортно средство. По делото като материално доказателство е конфискуван военен револвер " Кохлер и Кох " . Установено е, че револверът е законно притежаван от 30-годишния водач .

По делото се правят разпити на очевидци и други дейности по следствието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР