Районна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за налагане

...
Районна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за налагане
Коментари Харесай

Задържане под стража поискаха от прокуратурата в Бургас, за обирджийка на луксозни магазини

Районна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Гюлсевен Ш. (на 53 г.). Това оповестиха от пресцентъра на Районна прокуратура - Бургас.

Тя е упрекната за това, че на 27.04.2017 година в гр. Бургас, от магазин за кожени дрехи, като причинител и в съучастничество с Фелиз М. (нейна дъщеря) лишила непозната движима движимост – едно дамско яке от естествена кожа на стойност 350 лева от владението на собственичката на комерсиалния обект, без нейно единодушие, с желание незаконно да го присвои – закононарушение по член 194, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Гюлсевен Ш. е упрекната и за това, че на 16.04.2018 година в гр. Бургас, в търговски обект, като причинител и в съучастничество с Фелиз М., в значителен случай, лишила непознати движими движимости – две рокли на обща стойност 400 лева от владението на материално виновното лице на комерсиалния обект, без нейно единодушие и с желание незаконно да ги присвои, като действието е осъществено наново и в изискванията на действителна цялост с първото действие – закононарушение по член 195, алинея 1, т. 7, вр. член 194, алинея 1, вр. член 20, алинея 2, вр. член 28, алинея 1, вр. член 23 от Наказателен кодекс.

Предстои Районен съд – Бургас да насрочи съвещанието си.

Фелиз М. също е привлечена към наказателна отговорност за горепосочените незаконни действия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР