Районна прокуратура-Асеновград привлече като обвиняеми Асен А., на 40 г.,

...
Районна прокуратура-Асеновград привлече като обвиняеми Асен А., на 40 г.,
Коментари Харесай

Привлякоха като обвиняеми още двама роми за побоя в Асеновград

Районна прокуратура-Асеновград притегли като обвинени Асен А., на 40 година, и Джавет Ю., на 32 година, за безчинство с особена смелост и цинизъм.

Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив. Установено е, че на 26 юни 2017 година в град Асеновград, обвиненият Асен А. и обвиненият Джавет Ю. направили хулигански дейности в региона нa болничното заведение в града, след зародил спор сред две групи. Двамата обвинени се държали нападателно, хвърляли камъни, обиждали, отправяли закани и носели дървени тояги. По същото досъдебно произвеждане за хулигански дейности с особена смелост и цинизъм, както и за породени междинни телесни повреди, са били арестувани още девет лица, на които Районен съд-Асеновград дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на 30 юни 2017 година

Двамата обвинени имат съпричастност към зародилия спор, което е открито след непрекъснати оперативно-издирвателни мероприятия. Те за арестувани за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Обвиняемият Асен А. е осъждан, а обвиненият Джавет Ю. не е осъждан.

Под управлението на Районна прокуратура-Асеновград не престават дейните процесуално-следствени дейности, като се търсят и други лица, направили хулигански дейности на 26 юни 2017 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР