Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем и задържа известния

...
Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем и задържа известния
Коментари Харесай

След ареста за побоя над млада шофьорка, повдигнаха обвинение на Личкана за нападение над водач на автобус

Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен и задържа известния от близкото минало, обвързван с ъндърграунда предприемач Ангел Личканов - по прякор Личкана, за породена телесна щета на водач на длъжностен рейс, хвърлено паве по автобуса и счупено странично стъкло.

Инцидентът станал преди три дни на булеварда на Централна гара, в посока регион „ Западен “. В рейса се намирал единствено водача му – 54-годишен мъж. На сектор на пътя, където имало ремонт и придвижването се осъществявало единствено в едното платно, бил спрял лек автомобил, марка „ Мерцедес “. Близо до него се намирали двама мъже, които разговаряли. Единият от тях бил Личканов, който карал лекия автомобил. Паркираната кола пречела на придвижването и не разрешавала на лидера на рейса да премине. На два пъти той подал звуков сигнал с клаксона.

Личкана преместил автомобила, само че дистанцията било незадоволително. Той се доближил към рейса и счупил лявото странично стъкло на затворения шофьорски прозорец, замерил с паве лидера, само че не съумял да го уцели. След това взел микрофона от рейса и блъснал водача в слепоочието. Установено е, че стъклата от счупения прозорец са предизвикали порезни рани по ръцете и тялото на лидера. Подаден е сигнал на тел. 112 и е формирано досъдебно произвеждане.

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Той е осъждан. Предстои Районна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

На 26 юни АнгелЛичканов беше арестуван като обвинен за нахлуване над жена на Асеновградско шосе. По случая бе формирано досъдебно произвеждане. Нападението над младата шофьорка е станало на червен светофар.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР