Районен съд в Бургас потвърди взетата мярка за неотклонение парична

...
Районен съд в Бургас потвърди взетата мярка за неотклонение парична
Коментари Харесай

Съдът потвърди мярката "парична гаранция" на Бенчо Бенчев

Районен съд в Бургас удостовери взетата мярка за неотклонение " парична гаранция " в размер на 50 000 лв. по отношение на общинският консултант Бенчо Бенчев. Той е изискал да му бъде изменена мярката в по-лека и да му бъде позволено да напусне страната, с цел да се прегледа в болница в Истанбул, Турция. Това оповестиха от съда.
Започва делото против общинския консултант Бенчо Бенчев за укриването на Митьо Очите Той е с повдигнато обвиняване и за нелегално владеене на муниции и оръжие
Днес бе разпоредителното съвещание по делото против Бенчев. Той е упрекнат за персонално укривателство и владеене на оръжия и муниции без разрешителни документи.

Освен това, съгласно прокуратурата през август предходната година Бенчев оказал помощ на Димитър Желязков да се укрие от управляващите и да стигне до Истанбул.
Равносметката 2018: Белезници за Митьо Очите Арестуваха го в първокласен хотел в Истанбул
Бенчев дал на Желязков стая в хотел, която била резервирана на негово име. Двамата бяха арестувани в Истанбул.
Бургаската прокуратура завърши следствието против Бенчо Бенчев Бенчев се изправя пред съда по няколко обвинявания
В правосъдното съвещание през днешния ден отбраната на подсъдимия сподели, че на досъдебното произвеждане са позволени основни нарушавания и изиска делото да бъде върнато на държавното обвиняване за премахване на позволените нарушавания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР