Районен съд - Асеновград остави без разглеждане искането на обвиняемите

...
Районен съд - Асеновград остави без разглеждане искането на обвиняемите
Коментари Харесай

Съдът отказа да разгледа искане за по-лека мярка на двама от обвинямите за побоя на яз."40-те извора"

Районен съд - Асеновград остави без разглеждане настояването на обвинените Исмет Л. и Костадин М., упрекнати за побоя на бент. "40-те извора ", за изменение на взетите им ограничения за неотклонение от "задържане под стража " в по-леки такива, оповестиха от пресцентъра на Съдебната палата.

Решението е взето заради недопустимост на производството, поради импортиран на 02.11.2017 година обвинителен акт против двамата обвинени, ведно с други лица, по досъдебно произвеждане, по което е подадена жалбата за изменение на мярката за неотклонение "задържане под стража " и предвижване на производството понастоящем в правосъдна фаза на процеса, където само способен да преглежда всички въпроси, в това число и тези на ограниченията за неотклонение, е съдията докладчик по делото.

Спрямо обвиняемитe Исмет Л. и Костадин М. са повдигнати обвинявания за това, че са направили закононарушения - непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, изразяващи очевидно пренебрежение към обществото и се отличаващи се с извънреден цинизъм и смелост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР