Районен съд– Кюстендилвземярка за неотклонение Домашен арест“по отношение наобвиняем за

...
Районен съд– Кюстендилвземярка за неотклонение Домашен арест“по отношение наобвиняем за
Коментари Харесай

Районен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение „Домашен арест“ по отношение на обвиняем за блудство

Районен съд– Кюстендилвземярка за неотклонение „ Домашен арест “по отношение наобвиняем за блудничество,с лиценавършило 14- годишна възраст. Районна прокуратура – Кюстендил е привлякла 48- годишенмъж като обвиняемпо член 150, ал.1 от Наказателен кодекс, като съдът не почете настояването й за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Защитата пледира, че няма данни заизвършенопрестъплениеи, че би следвало обвиненият да е безмярка за неотклонение илиевентуалнонай- леката такава - „ Подписка “.

В претекстовете си съдът показва: за посоченото закононарушение, в особената част на Наказателен кодекс е планувано наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2- 8 години, т. е. закононарушението е тежко по смисъла на закона.В хода на досъдебното произвеждане са събрани доказателства и е образувана определенадоказателственасъвкупност, от която макар ранния ход на следствието, не се разколебава изводът за съпричастността на обвинения към действието.Настоящият правосъден състав намира, че се касае за действие с висока степен на социална заплаха, така катопо жесток начинсе протяга ръка на дете, от страна на деятел с ниска социална заплаха.Обвиняемият е неосъждан,има непрекъсната работа в районна и трайно се открил в община Кюстендил.

Определението, с което по повод наВ. К.е взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “,подлежи на обжалванепред Окръжен съд– Кюстендил,в 3- дневен срок
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР