Районен съд – Монтана одобри споразумение между прокуратурата и защитата

...
Районен съд – Монтана одобри споразумение между прокуратурата и защитата
Коментари Харесай

Затвор за шофьор, карал с над 2 промила алкохол в Монтанско

Районен съд – Монтана утвърди съглашение сред прокуратурата и отбраната на обвинения  Ю. Б. К.  за наказване  3 месеца „ Лишаване от независимост “ поради ръководство на автомобил в пияно положение с централизация на алкохол. Съдът лиши подсъдимия и от право да ръководи моторно-превозно средство за 1 година и 2 месеца и конфискува персоналния му автомобил.
Според документите по делото на 30 октомври на път Е-79, в землището на село Винище, чиновници на Министерство на вътрешните работи спрели за инспекция автомобил „ Фолксваген Голф ”, благосъстоятелност и ръководен от Ю. Б. К.  и открили с дрегер, че лидерът кара с централизация на алкохол в кръвта 2.07 на хиляда.  
Пред съда  Ю. Б. К. – 29 годишен, със приблизително обучение, неработещ, осъждан, се призна за отговорен и съобщи, че непринудено подписва съглашение за наказване 3 месеца „ Лишаване от независимост “ при първичен общ режим. Съдът лиши Ю. Б. К. от правото да ръководи МПС за период от 14 месеца и лиши в интерес на страната автомобила му  „ Фолксваген Голф ”, който е послужил за осъществяване на закононарушението.
Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР