Районен съд – Лом одобри споразумение между Районна прокуратура –

...
Районен съд – Лом одобри споразумение между Районна прокуратура –
Коментари Харесай

Районен съд – Лом осъди двама рецидивисти за кражби

Районен съд – Лом утвърди съглашение сред Районна прокуратура – Монтана, Териториално поделение – Лом, и отбраната на подсъдимите М. В. К. и И. Г. П. за наказване 1 година и 8 месеца  „ Лишаване от независимост “ дейно за първия и 8 месеца „ Лишаване от независимост “ условно за втория поради осъществени от тях обири.

Според документите по делото на 30 май  2021 година в село Якимово, област Монтана,  М. В. К. в изискванията на рисков рецидив, след прелиминарен сговор с  И. Г. П. е лишил непозната движимост – хидрофор, на стойност 170 лв. от владението на М. Ц. К.,без нейно познание, с желание незаконно да го присвои, и на неустановена дата сред 5 и 17 юни 2021 година в Якимово, в изискванията на рисков рецидив и в изискванията на продължавано закононарушение е лишил непозната движимост –  музикална уредба и една музикална колона на обща стойност 170 лв. от владението на М. Ц. К., без нейно познание, или всичко на обща стойност 340 лв..

Пред съда М. В. К. – 22 годишен, с главно обучение, незает, живеещ в с. Якимово, осъждан, понастоящем в Затвора във Враца, се призна за отговорен и съобщи, че непринудено подписва съглашение за наказание  1 година и 8 месеца „ Лишаване от независимост “ при първичен общ режим за осъществените две обири. И. Г. П. – 19 годишен, осъждан, със приблизително обучение, живеещ в с. Якимово, също се призна за отговорен, че на 30 май 2021 година, в изискванията на рисков рецидив, след прелиминарен сговор с М. В. К. е лишил непозната движимост - един хидрофор на стойност 170 лв. от  М. Ц. К. и съобщи, че непринудено подписва съглашение за наказване 8 месеца „ Лишаване от независимост “, отсрочени с 3 години изпитателен период.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР