Раул Росас Младши се наслади на грандиозно завръщане в октагона

...
Раул Росас Младши се наслади на грандиозно завръщане в октагона
Коментари Харесай

Най-младият боец в UFC с впечатляващ нокаут за 54 секунди

Раул Росас Младши се наслаждения на грандиозно завръщане в осмоъгълника с победа пред пламтяща аудитория в UFC Noche в събота вечерта. Мексиканско-американският войник в категория петел за първи път закупи популярност с появяването си в претендентските серии на Дейна Уайт предходната година, побеждавайки Мандо Гутиерес, когато беше единствено на 17 години, с цел да стане най-младият войник, който в миналото е сключвал контракт с UFC.

Росас последва това с сполучлив дебют в осмоъгълника на UFC 282 през декември, побеждавайки Джей Перин посредством събмишън в първия рунд, с цел да завоюва $50 000 бонус за показване. Инерцията на в този момент 18-годишния войник обаче беше мигновено спряна, защото той претърпя първото си проваляне в кариерата си като експерт през април – със съдийскорешение против Кристиан Родригес в Маями, Флорида.

Raul Rosas Jr gets it done in 1 minute!!!
— Underrated MMA Performances (@FinishesUfc)
Основно място в картата на UFC в събота, управлявано от реванша сред Алекса Грасо и Валентина Шевченко, даде опция на Росас да се възвърне от загубата. Изправен против Терънс Мичъл (14-3), Росас не губи време, с цел да се наложи в осмоъгълника, приземявайки ляво кроше при започване на първия рунд, с цел да  прати противника на земята. Следвайки съперника си до тепиха, Росас продължи да нанася удари. Реферът Марк Смит даде задоволително благоприятни условия на Мичел да усъвършенства позицията си, само че беше заставен да се намеси, защото офанзивата продължи, присъждайки на Росас първата му победа с механически нокаут в UFC след единствено 54 секунди от първия рунд.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР