Раците са чувствителни и сантиментални души, които жадуват за комфорт

...
Раците са чувствителни и сантиментални души, които жадуват за комфорт
Коментари Харесай

3-те зодии, с които Рак се разбира най-добре

Раците са чувствителни и сантиментални души, които жадуват за комфорт и успокоение в фамилията. Те търсят някой, на който могат изцяло да поверят нежното си и уязвимо сърце. Този знак се нуждае от грижлив, благонадежден сътрудник, с който да построи уютно гнездо. Мечтае да откри духовна непосредственост, поддръжка и сигурност и да не попадне под бурния водопад на пристрастеностите.
Кардинален воден знак, Ракът е обвързван със фамилията и дома. В идеалния случай домът му би трябвало да бъде цитадела, в която той да се усеща предпазен от житейските стихии. Без мощен фамилен гръб му е мъчно да реализира заветните цели.
 Тези плодове ще ви предпазят от РАК Тези плодове ще ви предпазят от РАК
Малините са едни от най-вкусните горски плодове, които са извънредно богати на витамини и минерали. Почти всеки обича да ги похапва,...
Връзката на Рака е ясно повлияна от Луната. Тази мистериозна планета предизвиква чести промени в настроението и прочувствена неустойчивост. Под нейно въздействие Ракът, сходно на приливите и отливите, е налегнат от талази от усеща.
В любовта типичният Рак е завързан, сантиментален, приветлив, предан и грижлив. Когато е сигурен във взаимността, той изцяло се разкрива на обичания човек. За определения може да е мъчно да отгатне възприятията му. Тази природа се отличава със прокристост и недоверчивост, изключително във връзка с нови познати. Не очаквайте от него бурни любовни уверения и серенади под прозореца. Опитайте се да разберете неговите фини подмятания.
Влюбеният рак има доста качества, които провокират удивление: лоялност, нерешителност, страст, психика. Той е деликатен слушател и внимателен събеседник, подготвен да помогне със съвет. И освен съвет: в случай че някой потъне в душата на Рака, той ще предложи своята помощ за разрешаване на ежедневните проблеми.
Ракът реализира най-висока естетика със знаци под контрола на детайлите на земята (Телец, Дева, Козирог) . Водата подхранва земята, с цел да може тя да отглежда плодове от семена, с цел да разгърне цялостния си капацитет. Именно в комбинацията от тези два детайла животът се ражда на нашата планета.
 Сексът - рисков фактор за развиването на рак Сексът - рисков фактор за развиването на рак
Радиотерапевтът, онколог и началник на клиниката „ Медицинския град “ Станислав Ракитин, в изявление за вестник " Тюменска об...
Земните знаци попиват животворната деликатност на Рака, до момента в който той открива, че надеждността на земята се стабилизира и успокоява. Ракът и Телецът са обединени от взаимното предпочитание за сигурност в любовните връзки. И двамата ценят обичайните полезности и постоянно се трансформират в примерно семейство, към което се стремят други знаци. Домът им може да се трансформира в гостоприемно пространство - център за събиране на семейство и остарели другари.
Ако вярвате, че браковете се подписват на небето, тогава съюзът Рак-Дева е същинско удостоверение за това. Връзката им може да се развива постепенно, само че с течение на времето връзката единствено ще се ускори. Каква е тайната на тази двойка? Със своя остроумен изчерпателен разум Девата може да подреди прочувствените прекарвания на Рака. До подобен рационален сътрудник той стартира да развива своите гении и да работи върху минусите си.
В съюза Рак-Козирог не всичко е толкоз просто. Това се дължи на обстоятелството, че тези знаци са антагонисти, в зодиакалния кръг те са ситуирани един против различен. Астрологичната диаметралност се осъществя по два метода. За млади двойки, които не са склонни да проучват връзките, това може да докара до недоразумения. Възрастните сътрудници са в положение да открият привлекателни черти в сателит, които самите те нямат

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР