Растенията вътре в къщата са не само естетически. Те също

...
Растенията вътре в къщата са не само естетически. Те също
Коментари Харесай

Растенията, които ще ви осигурят по-добър сън

Растенията вътре в къщата са освен естетически. Те също по този начин са чудесни за изпълване на дома ни с сила, филтриране на въздуха и доста възстановяване на настроението ни.

Ако не можете да спите, растенията могат да ви оказват помощ да постигнете тази цел. Независимо дали посредством мирис, или посредством филтриране на въздуха, ние сме създали най-хубавия избор от растения, които могат да бъдат сложени в спалнята, с цел да ви оказват помощ да заспите по-лесно и да се разсъните цялостни с сила заран.

1. Лавандула

Лавандулата постоянно се прибавя към сапун, парфюми и козметика. В естествената медицина или ароматерапията е прочут със своите отлични успокоителни свойства.

Изследванията удостоверяват, че вдишването на аромата на лавандула оказва помощ за усмиряване на тревогата и разрешава на цялото тяло да се отпусне, което оказва помощ в битката с безсънието. Освен това, до момента в който спим, вдишвайки аромата на лавандула, навлизаме в бездънен и дългогодишен сън.

2. Алое

Широко се употребява за укрепване на рани, възстановяване здравето на кожата, лекуване на изгаряния и даже филтриране на тялото. Тази дарба за детоксикация на алое може да се употребява в нашата спалня. Той е в положение да отстрани химически останки, които оставят почистващи артикули и замърсители на въздуха.

Алое има натурален отговор на високи равнища на замърсяване. Когато нездравословните артикули имат доста висока централизация, по листата му стартират да се появяват кафяви петна

3. Жасмин

Проучване на  университета в Дюселдорф в Германия  сподели, че ароматът на жасмин има успокоителен и анестетичен резултат върху тялото ни. Това растение е доста дейно за облекчение на тревогата и стимулиране на съня.

Това е по този начин, тъй като ароматът на жасмин работи на мозъчно равнище, сред синапсите на невроните, увеличавайки инхибиторния резултат на невротрансмитер, наименуван GABA.

4. Сансеверия

Той е отличен за производството на О2 в нашата спалня и не изисква доста внимание: не се нуждае от доста слънчева светлина или доста вода, с цел да живее. Специална характерност на това растение е филтрирането на замърсителите.

5. Английски бръшлян

В края на 90-те години на предишния век учени от НАСА организираха изследване за идентифициране на най-ефективните растения за унищожаване на токсините от въздуха, британският бръшлян завоюва първото място.

6. Червена драцена

Това е огромно и прелестно растение, което го прави идеално за запълване на празни пространства или страхотна украса за будоар. Червената драцена може да отстрани токсините като формалдехид, ксилен и трихлоретилен. Тези растения се нуждаят от задоволително светлина за най-благоприятен напредък, тъй че помислете за този факт, преди да закупите.

7. Златен епипремнум

Това цвете също е в листата, основан от НАСА. Той е вписан там поради неповторимата си дарба за филтриране на въздуха. Какво значи това за вас? По-добър сън.

Златният епипремнум се състои от огромни листа, каскадни лози. Те изискват малко грижи и ниски равнища на слънчева светлина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР