Ръст в онлайн пазаруването на бързооборотни стоки през последните две

...
Ръст в онлайн пазаруването на бързооборотни стоки през последните две
Коментари Харесай

Расте онлайн пазаруването на бързооборотни стоки

Ръст в онлайн извършването на покупки на бързооборотни артикули през последните две седмици регистрира платформа за електронна търговия.

" Търсенето се повишава прогресивно ден след ден. Ръстът при поръчките е към 35% по отношение на януари 2021г. Обяснението за това е, че клиентите във все по-голяма степен осъзнават удобството да пазаруваш онлайн и достъпа до артикули, които другояче не биха били налични на едно място на продажба.

Влияние оказва и растежът на заболелите и карантинирани консуматори, за които извършването на покупки посредством платформата е най-хубавото и бързо решение ", разяснява в известие до медиите Иван Александров, изпълнителен шеф на eBag.

Количката с продуктите, които се поръчват онлайн, става по-голяма. В момента има растеж в броя на продуктите и междинната поръчка съдържа към 30 продукта, регистрират от платформата. С нарастването на броя на продуктите в потребителската кошница, пораства и междинната стойност на покупката.

 istock istock
За януари 2021 година приблизително потребителите са харчили 99,26 лева за определените от тях продукти, до момента в който година по-късно междинната стойност на кошницата е 102,84 лева

Плодовете и свежите артикули остават най-търсените продукти при започване на годината и участват в съвсем всяка кошница.

Соевите и ядкови млека и деликатеси също са желани от потребителите през януари, написа в известието.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР