Ръсел Бранд: Всички компании, които прекъснаха връзките си с комика - от издателя до благотворителната организация за жени

...
Излъчванията на живо на Ръсел Бранд са отложениНо промоутърите на
Коментари Харесай

Излъчванията на живо на Ръсел Бранд са отложени

Но промоутърите на турнето казаха в изявление в понеделник: „Ние отлагаме тези няколко оставащи зависимости благотворителни шоута за набиране на средства, не обичаме да го правим - но знаем, че ще разберете."

На притежателите на билети е обещано пълно възстановяване на средствата.

YouTube

Един от най-простите - и най-доходоносни - начини да печелите пари в YouTube е като осигурите рекламодатели, чиито промоционални клипове се появяват в началото, края и по средата на оригиналния видеоклип.

Създателите получават заплащане въз основа на това как много пъти се гледа реклама и докато приходите могат да варират значително, списъкът с абонати на Бранд от 6,6 милиона означава, че неговият канал - където той е публикувал повече от 2400 видеоклипа - се оценява на генериране на нещо между $70 000 (£57 000) и $1 милион (£ 810 000) годишно.

В светлината на обвиненията срещу Бранд, YouTube спря рекламите на всичките му канали, които включват главната му страница Football Is Nice и фокусирания върху духовността Awakening With Russell.

Спонсорите в YouTube

Sticker Mule и Vivobarefoot - две от 10-те компании, които са спонсорирали видеоклипове в канала на Brand в YouTube - заявиха, че вече няма да работят със звездата.

Реклама за Sticker Mule, компания за производство на персонализирани етикети, се появява под един от най-новите видеоклипове на Бранд, в който той обвинява Джо Байдън, че е излъгал за това къде е бил в деня след 11 септември.

Компанията заяви, че „спря отношенията си с Russell Brand в очакване на допълнителна информация“, докато Vivobarefoot, „минималистична компания за обувки за бягане“, „спря“ всяка предстояща дейност с Brand.

Прочетете още:
Защо са обвиненията на Ръсел Бранд излизат сега?
Внучката на Сакс говори открито

Изображение: Бранд се обърна към твърденията, преди да бъдат излъчени. Снимка: YouTube/Russell Brand

Издатели на Bluebird

Pan Macmillan imprint Bluebird е „спрял на пауза“ цялата работа с комика.

Bluebird е публикувал книги за самопомощ от Brand, включително Recovery: Freedom From Our Addictions и Mentors: How To Help and Be Helped, и трябваше да публикува друга - Recovery: The Workbook - през декември 2025 г.

В момента не е ясно дали книгата ще бъде издадена.< /p>

Благотворителна организация за жени Треви

Базираната в Девън благотворителна организация Треви помага на уязвими майки, борещи се с пристрастяването към наркотици, и работи с Бранд в продължение на една година, преди да прекъсне връзките си с него през уикенда.

В него се казва: „Днешните медийни разкрития бяха трудни за обработка, но нашият приоритет остава и продължава да бъде безопасността и благосъстоянието на всички жени и момичета сега и в бъдеще.

„Ние приключихме нашата асоциация с Russell Brand и Stay Free Foundation.

„Като благотворителна организация, чиито ценности поставят гласовете на жените в основата на това, което правим, ние винаги даваме приоритет на подкрепата на жените, засегнати от насилие и малтретиране, и им даваме възможност да живеят без насилие и страх."

Благотворителната организация добави, че жените, нуждаещи се от подкрепа, тъй като Brand доминира в заглавията, трябва да се свържат с The Survivor Pathway.

Wanderlust Festival

Brand трябваше да оглави фестивала Wanderlust в Австралия през февруари 2024 г., но в изявление, публикувано в сряда, организаторът на събитието каза, че е „съгласен“ Бранд повече да не се появява на фестивала.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР