Рапърът Тирел Нгуен, който се изявява под псевдонима T-Sav, използва

...
Рапърът Тирел Нгуен, който се изявява под псевдонима T-Sav, използва
Коментари Харесай

 Признал за убийство: Рапър беше осъден на доживотен затвор заради песен 

Рапърът Тирел Нгуен, който се изявява под псевдонима T-Sav, употребява гангстерския си опит, с цел да основава музика. До това умозаключение стигна съд в канадската провинция Британска Колумбия и издаде присъда, съгласно която Тирел Нгуен в никакъв случай повече няма да завоюва Грами, тъй като ще прекара целия си живот в пандиза.

Съдия от Върховния съд на Британска Колумбия откри, че една от песните на Нгуен в действителност е едва завоалирано самопризнание за убийството на гангстера Рандип (Ранди) Канг през 2017 година и осъди Нгуен на две доживотни присъди, които той ще излежи по едно и също време, заяви CBC News.

Музикалното видео, дружно с показанията на основен полицейски очевидец, беше част от доказателствата, които убедиха арбитър Мириам Гропър Нгуен в ликвидиране първа степен както на Канг, по този начин и на студента Джагвир Сингх Малха.

Гропър също откри 24-годишния отговорен в опит за ликвидиране на брата на Канг Гари и неговия съизвършител Камило Алонсо. Двамата оцеляха след нападението, при което беше убит Рандип Канг.

Полицията приветства присъдата от петък, отбелязвайки, че по време на дълготрайно следствие е употребила един от приятелите на Нгуен като осведомител в интервенция под прикритие, която обгръща две провинции.

„ Това беше комплицирано следствие. Невероятно се гордея с всички, които работиха по този случай и упорстваха през последните седем години “, сподели сержант Тимъти Пиероти, който беше част от проверяващия екип.
Според доказателствата, показани по време на процеса, убийството на Рандип Канг е резултат от омраза сред две банди от Долен континент, Пазителите на братята и Червените скорпиони.

Смъртта на Малха наподобява е била неточност. Полицията означи, че той не е забъркан в закононарушението, само че сподели, че някои хора в живота му " са били забъркани " в спор с банди.


Нгуен, прочут също като Тирел Куеснел, има татуиран на гърдите си " Пазач на братята ". Медиите твърдяха, че в бандата той играел ролята на наемен палач.

Голяма част от доказателствата против Нгуен идват от неизвестен очевидец – другар, който е живял в фамилния дом на Нгуен в Съри преди разногласието с килъра през 2019 година Този очевидец сподели на полицията, че знае за три стрелби, името на килъра и аргументите, заради които са се случили.

За да получи помощ от програмата за отбрана на очевидци за себе си и майка си, този мъж трябваше да стане полицейски сътрудник и да събира доказателства за осъществени закононарушения.

Музикално самопризнание за ликвидиране
Музикалният видеоклип на Нгуен " My Life ", който той разгласява в YouTube, съдържа текстове, които съгласно прокурорите са ясни препратки към убийството на Kang.

„ Скочи от камшика с факлата... Изстрел в главата. Изхвърлям клиповете... “, гласи текстът.

Съдия Гропър изясни, че " горелка " е това, което гангстерите назовават ​​огнестрелно оръжие, а " бич " е общ термин за транспортно средство. Що се отнася до думите " изстрел в главата ", Ранди Канг е получил голям брой огнестрелни рани, в това число три изстрела в главата.

„ Тъй като съм склонен, че текстовете в музикалното видео се отнасят за стрелбата по Ранди Канг, умозаключавам, че Нгуен твърди в музикалното видео, че той е стрелецът и е виновен за предумишленото ликвидиране на Ранди Канг или най-малко съизвършител на ликвидиране ", заключи съдията.

Превод: GlasNews

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР