Рапърът R Kelly стана поредната звезда отвъд Океана, който бе

...
Рапърът R Kelly стана поредната звезда отвъд Океана, който бе
Коментари Харесай

Вярвате или не, но тези холивудски звезди са осъждани за престъпление!

Рапърът R Kelly стана следващата звезда оттатък Океана, който бе приет за отговорен по обвиняване за закононарушение. В неговия случай ставаше въпрос за полови закононарушения. R Kelly бе упрекнат, че в продължение на над 20 година е употребявал славата си, с цел да сътвори скица за полова употреба на деца и дами. 

Докато обаче чакаме Темида да се произнесе за присъдата, се сетихме, че R Kelly надалеч не е единствената звезда, която e била на правосъдната пейка в очакване на присъда. Ето и още:

Виж още: Деми Ловато видяла извънземни: " Видях синьо кълбо над земята и беше на отдалеченост "

Робърт Дауни Джуниър

Днес може и да е един от най-богатите артисти, само че Робърт Дауни не постоянно е бил на върха. През 90-те години той се е борил със зависимости и пред 1996 година той е задържан, като е открито, че има оръжие, хероин и кокаин. По-късно е задържан и тъй като е нахлул в дома на комшия, до момента в който е бил под въздействието на опиати. Той се разминава с пробация, както и лекуване на зависимостите. 

Виж още: Като гадже на сътрудник 007: Кейт Мидълтън обра точките на всички и се срещна с Били Айлиш

Крис Браун

През 2009 година той беше упрекнат, че е обезобразил Риана. По-късно в изявление е разпитан за побоя, при което той още веднъж избухва и демонстрира принуждение. През 2017 година друга негова някогашна другарка твърди, че е заплашвана от Крис Браун с ликвидиране. Заради това и събития от 2019 година, когато е упрекнат в полово принуждение, е чест клиент на Темида. Тази година пък още веднъж е упрекнат в принуждение - този път над непопулярна жена в бар в Лос Анджелис. Нещо повече - макар че е извикана полиция, той бяга от бара. 

Чарли Шийн

Поредната звезда, забъркана в домашно принуждение. През 2010 година е наказан на пробация и 36 часа общественополезен труд. 

Виж още: " Вечеряха, а по-късно отидоха в къщата му ": Анджелина и The Weeknd рисково близки

Фелисити Хъфман

Звездата от " Отчаяни съпруги " се забърка в гласовит скандал преди години. Оказа се, че тя е дала рушвет, с цел да може щерка ѝ да влезе в влиятелен университет. Така актрисата прекара 2 седмици в пандиза, бе санкционирана с 30 хиляди $ и трябваше да работи 250 часа общественополезен труд. 

Виж още: Момче или момиче? Феновете на Кайли Дженър заподозряха какъв е полът на бебето ѝ

Еминем

Годината е 2000, а Еминем е на върха на славата си. Тогава той бе упрекнат в владеене на нелегално оръжие, което е размахвал на обществено място. Така го грозяха 5 година затвор, само че се размина единствено с 1 година пробация.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР