Рапърът Кристиан Талев-Криско ще прави от гаджето си бизнесдама, съобщи

...
Рапърът Кристиан Талев-Криско ще прави от гаджето си бизнесдама, съобщи
Коментари Харесай

Криско прави гаджето си бизнесдама, вижте защо

Рапърът Кристиан Талев-Криско ще прави от гаджето си бизнесдама, заяви " Галерия ", като се базира на свои източници.


Изпълнителят на " Шапка ти смъквам " е решил да налее солидна сума, финансирайки план на приятелката си Цветелина Петрова.

Цвети е танцьорка и няма постоянна специалност, както и приходи, което тормозило рапъра-милионер.

" Не може гаджето на Криско да е просто една танцьорка. Реши с какво искаш да се занимаваш, и аз ще ти оказа помощ ", обилно предложил Талев.

Подобно на множеството половинки на известни персони, Цвети се насочила към модата. Петрова решила да сътвори лична фешън линия, която да пробива на пазара най-много посредством славата на Криско.

Таргет групата на танцьорката щяла да бъде ориентирана главно към фенките на рапъра, които си умират да се носят като " гаджето на Криско ". В същото време марката щял да подбива цените на някогашната му половинка – Ася Капчикова, чиято фешън линия сега е шлагер в онлайн извършването на покупки.

Предвид слуховете за скъперничеството на Криско, великодушната му инвестиция е много изненадваща. Както " Галерия " писа, в музикалните среди на Талев му се носи прякора Криско-Стиско, а не една и две някогашни негови приятелки са пропищели от свидливия му темперамент.

Явно Цвети много му е влезнала под кожата или просто желае да натрие носа на Ася Капчикова, с която са във влошени връзки, разясняват от сектора. Плеймейтката съумя да пробие най-много с банските си костюми, които сама си популяризира. Цвети разчитала на още по-голям триумф, защото Криско й заречен да разпространява марката й в музикалните си планове.

Освен че всички девойки в клиповете му ще да театралничат с облеклата на Петрова, почитателите ще бъдат " облъчвани " с името на марката, изписано на назад във времето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР