Рапърът КрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален

...
Рапърът КрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален
Коментари Харесай

Криско стана шеф на братя Аргирови

Рапърът Криско  Криско Кристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и създател стана началник на братя Аргирови. Габровецът се трансформира в управител на легендите и съумя да съживи позабравената им кариера.

„ Те са в моята компания. Уреждаме им участия”, похвали се Криско  Криско Кристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и създател.

Музикалният дует дълги години стоеше надалеч от сцената, откакто Светослав отпътува за Норвегия. Той обаче се пенсионира и избра да се завърне за непрекъснато в България, написа „ България днес”.

През последните години двамата имаха епизодични изяви, само че едвам в последно време започнаха да се качват по-активно на сцената.

Криско и Цвети ще работят за бебе №2

За това е отговорен и Криско  Криско Кристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и създател. Музикантът стартира новите си реализатори на всички места. Братя Аргирови участваха и в един от клиповете на рапъра и ето, че още веднъж са настоящи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР