Рапърът Криско разкрива пред списание LOVE style тайната за хита

...
Рапърът Криско разкрива пред списание LOVE style тайната за хита
Коментари Харесай

Криско: Бих подкрепил партията на Слави

Рапърът Криско разкрива пред списание LOVE style тайната за шлагера си със Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и... към профила "Гледай по какъв начин се прави " и работата с шоумена.

Отдавна съм си мислил за дует със Слави. Един от бийтмейкърите, с които работя, ми изпрати инструментал и в него беше вмъкнал рефрен от остаряло парче, в което се пее "Както те обичам, ще те открадна ". Само като го чух, си показах по какъв начин го пее Слави. Обадих му се и му пуснах парчето. Веднага откакто свърши демото, той ми сподели: "Правим го ". За мен това значеше доста, тъй като Слави е най-влиятелната персона в българския шоубизнес, споделя Криско пред списанието.

На въпроса дали рапърът би ли се присъединил в партията на Слави, той отговори: "Бих го подкрепил! " Криско разкри, че прословутото "Джан-Джун " в припева на шлагера е израз, който знае от Любо Киров.

Той непрекъснато го използва. В някои краища значи "няма никой " – сиреч, че няма никой като нас и гледай по какъв начин се прави, изяснява изпълнителят.

Повече четете ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР