Рапърът Кание Уест винаги е бил доста скандален. Музикален гении,

...
Рапърът Кание Уест винаги е бил доста скандален. Музикален гении,
Коментари Харесай

Гръм в рая: скандали тресат семейството на Ким Кардашиян и Кание Уест

Рапърът Кание Уест постоянно е бил много абсурден. Музикален гении, който не веднъж е правил шокиращи изявления.

Холивуд в този момент е разтресен от един от може би най-големите кавги в актуалната поп просвета - Кание Уест влезе в пряк спор с клана Кардашиян.

Популярният рапър разгласи в Туитър, че брачната половинка му Ким Кардашиян Уест се е пробвала да го вкара в психиатрична клиника след скандалния му избирателен протест в Каролина, с който започва акцията си за идните президентски избори в Съединени американски щати.

Източник твърди, че Кардашиян е заплашила да се разведе с известния рапър, в случай че " той не приключи политическия си ангажимент ". Това, което разгневило Ким, било признанието на Кание на предизборния протест, че двамата обмисляли Ким да помята с най-голямата им щерка Норт.

Виж още:

Първначално той разгласява няколко скрийншота от кореспонденцията с Ким Кардашиян, след което ги изтри. В туитовете си той обиди майката на Ким Кардашиян - Крис Дженър. Той сподели, че тя си партнира със брачната половинка му, с цел да го разгласи за вманиачен, а по-късно разгласява писмо до Крис Дженър, с което й не разрешава да вижда децата му.

Ким Кардашиян от своя страна прикани за съчувствие и емпатия към брачна половинка ѝ и към нея и напомни, че той страда от биполярно разстройство. Тя се обърна към милионите си почитатели в story в Instagram.

" Онези, които схващат менталните болести и компулсивните разстройства знаят, че фамилията няма никаква власт върху болния, в случай че той е невръстен ", сподели през днешния ден в акаунта си в Инстаграм риалити звездата Кардашиян.

Виж още:

" Хората, които познават Кание, знаят, че неговите думи не постоянно са в синхрон с желанията му ", добави тя.

" Нашето общество изисква приемливост към световния въпрос за менталното здраве, само че ние би трябвало също да сме толерантни и към тези, които живеят с психическите проблеми, когато те се нуждаят най-вече от това ", сподели още тя.

" Моля най-чистосърдечно хората и медиите да проявят съчувствие и емпатия, от които имаме потребност, с цел да преминем през това ", съобщи Кардашиян.

Ким не за първи път приказва намерено за проблемите на Кание. Миналата година в изявление за сп. " Вог " тя показа, че Кание не лекува биполярното си разстройство, тъй като счита, че това ще попречи на неговата артистична креативност.

Виж още:

Припомняме, че Кание разгласи кандидатурата си за президент на Съединени американски щати, като скоро прекара час на сцената в Чарлстън, Южна Каролина. Носеше бронежилетка и беше обръснал главата си с надпис " 2020 " върху нея.

Рапърът приказва по разнообразни тематики като вяра, бизнес проекти, финансиране на учебните заведения и подлага на критика Демократическата партия, за която той сподели, че в никакъв случай не е пособия на афро-американците. Той се базира и на аборта, като сподели, че счита, че той би трябвало да бъде законен, само че че всяка майка, която реши да роди дете, би трябвало да получи милион $. 

Повече от речта си припомнете във видеото горе.

Изображение: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР