Рапърът Христо Петров, известен с артистичния си псевдоним Ицо Хазарта,

...
Рапърът Христо Петров, известен с артистичния си псевдоним Ицо Хазарта,
Коментари Харесай

Съдът отне родителските права на Хазарта над първата му дъщеря

Рапърът Христо Петров, прочут с артистичния си псевдоним Ицо Хазарта, е изгубил делото в Софийския градски съд против първата си жена Диана Котева за наставнически права над щерка им Аделина, написа " Телеграф ".

Съдебният развой е почнал през 2017-а година, а при започване на годината, на 21 януари, съдът се е произнесъл в интерес на Диана Котева. На 22 февруари юристите на Ицо Хазарта са внесли касационна тъжба и делото ще се преглежда от Върховния касационен съд. Именно там може да се реши въпросът дефинитивно и да се разбере на кого ще бъдат присъдени родителските права над момичето.

Ицо и Диана се разделят през 2006 година, като дамата твърди, че артистът й е изневерявал редовно и връзките им се влошили дотолкоз, че тя да го напусне. По думите на дамата години по-късно тя отпътувала да живее в Лондон, а щерка й останала в България при татко си. През 2015 година, без да я уведоми, Петров е завел дело за лишаване на родителките права върху момиченцето и го е спечелил, без самата Диана да е била известена за това.

От години Аделина живее с татко си и новата му жена Жени, от която има две дечица, също девойки. Семейството живее в естетика, а Жени приема Ади за свое дете, оказва помощ й с учебните задания и се грижи за нея. Аделина пък оказва помощ в грижите за най-малкия член на семейството, който се появи на бял свят на 1 март, и не желае да напуща фамилията на татко си. Диана Котева има момченце от втория си брак.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР