Рано тази сутрин на летище София кацна организираният от МВнР

...
Рано тази сутрин на летище София кацна организираният от МВнР
Коментари Харесай

Прибрахме от Китай наши сънародници

Рано тази заран на летище София кацна проведеният от Министерство на външните работи под наем полет от Китай, с който у нас се прибраха 27 български студенти. Това оповести вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на.

"Те не можеха да си разрешат суми от порядъка на 3000 евро за еднопосочен билет до Родината с дребното самолетни компании, летящи сред Азия и Европа. Пътуването за тях бе гратис, като трябваше да поемат единствено разноските за свръхбагаж. И в двете направления със самолета пътуваха и китайски жители. Благодаря на всички институции, които поддържаха реализирането на полета, в това число на сътрудниците от Министерство на външните работи на Китай ", изясни Захариева.

От през днешния ден Чехия желае отрицателен PCR на завръщащи се български служащи

От началото на рецесията българските дипломатически представителства помогнаха на десетки наши сънародници да се върнат вкъщи в разгара даже на пандемията. За това получиха и през вчерашния ден хвалба от премиера Бойко Борисов. Той благодари на всички чиновници за отличната работа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР