Ранната бременност е истински тест за всяко едно момиче. Точно

...
Ранната бременност е истински тест за всяко едно момиче. Точно
Коментари Харесай

Изоставено бременно момиче преобърна съдбата си

Ранната бременност е същински тест за всяко едно момиче. Точно когато всяка дама би трябвало да мисли за обучение и кариера, се постанова да носи голяма отговорност, която тотално прекатурва живота ѝ. Всичко става още по-трудно, когато бащата на детето ѝ стартира да се преструва, че няма нищо общо с тях. Но след всеки облак, рано или късно идва слънцето. От jenata.blitz.bg описват историята на едно момиче от Сан Диего, която удостоверява тази небесна доктрина.
Началото
Джули е едвам на 19 години, когато се среща с млад мъж и стартират да се срещат известно време. Когато тя забременява обаче, връзката им се обърква тотално. А при раждането на дъщеричката им, мъжът ѝ просто решил да я напусне. „ Не съм подготвен да нося такава отговорност “, декларирал той и изоставил нея и детето им.
Труден интервал
Джули била доста обезпокоена. Светът ѝ безусловно се сринал. Нямало алтернатива да остави детето си, тя го обичала и желала да го отгледа, каквото и да ѝ коства това. За да си помогне, Джули споделила историята си в Инстаграм и отворила дарителска сметка на нейно име.

Неочаквано
Скоро, откакто хората научават за историята ѝ, тя стартира да набира голяма известност в обществените мрежи. Всяка нейна фотография съумява да провокира гореща социална полемика.

Заради напрежението и компликациите в живота си, Джули отслабва фрапантно, а това става мотив за рецензия от многото ѝ почитатели, които изкъсо наблюдават живота ѝ. Не след дълго обаче тя съумява да върне здравия си тип, в това число и красивите си и съблазнителни форми.
Голям триумф
След известно време заваляли оферти от фешън организации, които желали Джули да стане техен модел. Красавицата съумя да подпише контракт с няколко компании и марки за долни дрехи.

Вероятно в този момент индивидът, който съобщи Джули и щерка им грубо съжалява за дейностите си. Тя обаче е щастлива, че е съумяла да преодолее компликациите и да продължи живота си дружно с най-скъпото си нещо – детето си.

Сега Джули има доста почитатели, а доста милионери се надяват да съумеят да се видят с нея. Този образец с млада майка от Сан Диего демонстрира, че няма безнадеждни обстановки и слънцето рано или късно изгрява.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР