Ранна диагностика и деструктивно лечение на предраковите състояния на женските

...
Ранна диагностика и деструктивно лечение на предраковите състояния на женските
Коментари Харесай

Нов център за диагностика и лечение на предракови състояния

Ранна диагностика и деструктивно лекуване на предраковите положения на женските гениталии ВИТА - ДИСПЛАЗИЯ ЦЕНТЪР . Той е ситуиран на партерния етаж на МБАЛ ВИТА - База 2, на ул. " Филип Кутев " № 10 наоколо до Мол Парадайс в София.

Центърът предлага на всички свои пациентки профилактика, съвещания, съвременна диагностика, модерно деструктивно лекуване и следващо следене, съобразени с най-новите рекомендации на Европейската федерация по колпоскопия и патология на долния генитален тракт / EFC/, Международната федерация по цервикална патология и колпоскопия /IFCPC/, Българската асоциация по онкогинекология /БАОГ/ и Българското сдружение по акушерство и гинекология /БДАГ/.

ВИТА-ДИСПЛАЗИЯ ЦЕНТЪР вкарва настоящите критерии за надзор на качеството / QIs/, прилагани на разнообразни стадии от диагностично-лечебния развой. Лечението на всяка обособена пациентка се възнамерява и реализира след предварителна консултация с нашите експерти и след точно сложена хистологична диагноза.

При операциите се ползва локално обезболяване в амбулаторни условия, като при нужда Центърът разполага с всички условия за амбулаторно лекуване в жанр " еднодневна хирургия " за пациентки, при които се постанова общо обезболяване.

Екипът е формиран от водещи експерти в региона на женското здраве: доктор Борислава Попова, доктор Силвия Оручева и доктор Иван Крумов, под вещото управление на одобрения неоспорим експерт в тази област доктор Илия Карагьозов.

Д-р Тихомир Савчев - притежател и началник на ВИТА, разяснява новината по този начин: " Новото звено е основано с концепцията да се трансформира от академична конструкция с капацитет за развиване, до водещ център за образование на лекари и експерти. Ще бъдат канени гост-лектори, ще се провеждат научни конгреси в колаборация с водещи европейски и международни Дисплазия-центрове, ще се показват онлайн техники на лекуване и операции, като всичко това ще бъде подчинено на единствената цел - повишение качеството на лекуване и обслужване на нашите пациенти ".

ВИТА - ДИСПЛАЗИЯ ЦЕНТЪР дефинира следния график , по който неговите експерти ще одобряват пациенти:
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР