Рангел Бизюрев, заподозрян за убийството на Димитър Малинов, се изправи

...
Рангел Бизюрев, заподозрян за убийството на Димитър Малинов, се изправи
Коментари Харесай

Рангел Бизюрев пред съда: Нападнах Димитър заради обидни думи към мен

Рангел Бизюрев, обвинен за убийството на Димитър Малинов, се изправи за първи път пред съда през днешния ден. Той описа, че е пребил 24-годишния мъж поради обидни думи по негов адрес. За задачата предиздвикал близнакът Борислав - считан за помощник, да се свърже с Димитър и по предлог, че ще му даде заем от 100 лева да се срещнат. 

Той свидетелства, че близнаците не са нанасяли удари на Димитър Малинов.

Близнакът Борислав взел Димитър с кола. На прилежащата улица ги чакал Рангел. Двамата мъже изоставили тялото на улицата, разходили се с колата и са се върнали, с цел да качат натрупа. Борислав посъветвал Рангел да вземе мобилния телефон на жертвата и да го изхвърли в канал. След това пристигнал и вторият близнак, който оказал помощ за заравянето на натрупа. 

Бизюрев уточни, че е удрял Маринов в региона на тялото, а не в главата. След като схванал, че той няма признаци на живот се паникьосал, а братята помагали в заличаването на следите, оповестява NOVA.

Тялото бе открито заровено на към километър от мястото, на което за последно е бил забелязан Димитър. 

Преди началото на процеса близки, родственици и съграждани на убития юноша от Цалапица излязоха на следващ митинг пред постройката на прокуратурата, а по-късно и пред Съдебната палата. Те упорстват да се промени обвиняването против близнаците от укривателство в съучастничество в убийството на Малинов. Сред недоволните беше и майката на убития Димитър - Атанаска Бакалова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР