Ралица Паскалева няма кой знае какви велики роли зад гърба

...
Ралица Паскалева няма кой знае какви велики роли зад гърба
Коментари Харесай

Лукава и пресметлива! Ралица Паскалева прави Салпаров по-лош човек. На егоистичната актриса не й пука през кого ще мине, за да постигне целите си

Ралица Паскалева няма кой знае какви велики функции зад тила си, само че е със самочувствие до небесата, тъй като е приключила НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. Актрисата непрекъснато го акцентира, с цел да се прави на освен това от доста свои сътрудници, макар че не е.

Истината е, че Ралица е нетърпима освен в работата, само че и в персоналния си свят. Самата тя признава, че е пресметлива, което не е добродетел и приказва зле за нея.

Актрисата, която непрекъснато ламти за пари и по тази причина се набута като водеща на „ Игри на волята “, въпреки преди този момент в никакъв случай да не бе водила предаване, се пробва да придвижи неприятните си качества на брачна половинка си Теодор. Тя го учела по какъв начин да бъде по-недоверчив и да премисля като нея, т.е. да не бъде добър, а неприятен.

Бившият волейболист по принцип бил по-импулсивна персона и взимал решенията бързо. Докато брачната половинка му е от по-пресметливите, даже лукави персони.

Двойката има едно дете, което е на 4 година. Теди има наследник и от предходния си брак.

Паскалева е мащеха и твърди, че е приела доведения си наследник като собствен. Поредната неистина на актрисата. Няма жена, на която да й е прелестно, че мъжът й има деца от друга.

Сметкаджийството на Ралица стига до такава степен, че тя желае да печели пари дори от Facebook. Преди време заплашваше със съд всички, които копират нейните статуси. Алчността на актрисата няма край.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР